INSPIRATIE, ENERGIE EN GROEI!

voor organisaties

Ieder bedrijf wil graag dat haar medewerkers het naar de zin hebben op hun werk. Want blije medewerkers betekent meer rendement en energie uit het werk, het levert een goede samenwerking binnen teams op en zo een positief effect op de klanttevredenheid.

Groeien binnen het bedrijf is erg belangrijk voor medewerkers. Nieuwe dingen leren en kansen binnen het bedrijf pakken. Het voelt als een blijk van waardering voor het werk dat de medewerker geleverd heeft. Doorgroeien is een belangrijk onderwerp en wordt dan ook erg op prijs gesteld.
Maar ook een goede werksfeer is belangrijk. We brengen tenslotte een groot deel van ons leven door op de werkvloer. De collega’s zorgen er mede voor dat je met plezier naar je werk gaat.

Iedereen een blije baan! helpt u met meer inspiratie, energie en persoonlijke groei. Bijvoorbeeld met deze interventies:

Kleurrijke communicatie

Communicatie, communicatie, communicatie! Daar waar mensen samenwerken is communicatie essentieel. Maar iedereen doet dat op zijn eigen manier,  en dat werkt ook niet altijd. Met de kleurenmethodiek van Insights Discovery in het achterhoofd geven wij een korte maar krachtige workshop waarin we op een ludieke manier de wijze van communiceren naar voren halen. Elke medewerker komt zijn of haar communicatiekleur te weten, en natuurlijk die van zijn of haar collega: hoe gaan we nu met elkaar om? Gegarandeerd gespreksstof voor lange tijd!

Deze workshop is erg goed als energizer in te zetten, bijvoorbeeld als start van een teammeeting of project.

Duur: 1 uur
€ 375,- ex BTW                .

 

Project Ik, teamcoaching

Ken jij je talenten en drijfveren? Weet jij hoe je plan naar voren moet brengen? Waarom ga je met die ene collega goed maar een ander vindt je lastig?  In deze workshop gaat elke medewerker we aan de slag met het verzamelen van informatie over zichzelf en vertaalt dit naar effectief (samen)werken.
We komen met een aantal actieve en creatieve werkvormen tot een breed beeld van de persoonlijkheid van de medewerker. Er wordt onder andere een analyse gemaakt over succes en geluk in het leven, een top tien van persoonlijke waarden, en ‘een kleurplaat’ (voor boven het bureau) met een persoonlijke sterkte en zwakte analyse (SWOT).

Na deze dag heeft elke deelnemer in ieder geval inzicht in de eigen persoonlijkheid; iedereen gaat naar huis met alle verzamelde informatie over zichzelf . Dit kan eventueel worden gebruikt als basis voor het persoonlijk carrièreplan. Maar sowieso is dit een leuke, inspirerende workshop met de medewerker in de hoofdrol.
Pas op; na deze workshop willen uw medewerkers meer!

Duur: 3 uur
 € 700,- ex BTW

Individuele Coaching

Soms worden zorgen veroorzaakt door werk, maar soms ook niet. Hoe dan ook, het helpt altijd om het issue te bespreken met een buitenstaander. Een scherpe analyse en gerichte vragen zorgen voor ruimte voor de oplossing in onze coachsessies.

Wij kunnen als consultant worden ingezet bij loopbaan- en/of leefstijlvragen. De eerste sessie neemt 1,5 uur in beslag, voor kennismaking en om coachvraag scherp te krijgen, daarna duren de gesprekken een uur.

per uur
€ 69,- ex BTW

Workshop op maat?

U legt uw vraag bij ons neer en wij maken er een workshop van!
Altijd creatieve, actieve en inspirerende workshops met resultaat.
Duur: 1 – 8 uur. Ook meerdaagse trainingen mogelijk. Prijs in overleg.