Iedereen een blije baan! heeft December uitgeroepen tot cadeau-maand. Elke week geven wij een nieuwe kijk op jouw ontwikkeling met een praktische oefening om je doelen te behalen.

Hulp is dichtbij!
Met loopbaancoaching haal je het beste uit jezelf. Het biedt je de gelegenheid om na te denken over jezelf zodat je je professionele en persoonlijke doelen kunt halen. Met hulp van een coach breng je je huidige situatie in kaart, formuleer je heldere doelen en stippel je je route uit. Je hoeft het dus niet alleen te doen.
Weet je niet waar je moet beginnen? Loop je steeds tegen dezelfde blokkades aan? Vind je lastig om jezelf te presenteren? Vraag om hulp! Er zijn mensen die jou kunnen helpen. Professionals natuurlijk, maar kijk ook eens in je directe omgeving en ga aan de slag met deze oefening.

Het cadeau voor jezelf!
Jezelf een cadeau geven en je zelfinzicht vergroten is simpel. Vraag een vijftal mensen in je directe omgeving wat zij vinden dat jouw drie grootste talenten zijn. Dat kunnen collega’s zijn, vrienden, je partner of je kinderen. De mensen die je hiervoor vraagt gaan op een positieve manier nadenken over wat jou zo bijzonder maakt. En dat vinden ze leuk, echt! Misschien zijn het herkenbare kwaliteiten, maar misschien verrast het je! In het eerste geval is het fijn een bevestiging te krijgen. Als de feedback nieuw voor je is, omarm het!

Ons cadeau voor jou
Deze manier om je aan je persoonlijke groei te werken is een prima optie. Maar er zijn meer wegen naar Rome en mogelijk heb je meer of andere hulp nodig om je belangrijkste talenten, passies etc. te vinden. Ons cadeau voor jou: vraag een gratis speed-sessie bij ons aan! In een half uur helpen wij je met je eerste inzichten. Kijk op www.iedereeneenblijebaan.nl