In zes stappen naar jouw baan!

Project Ik

Project IK

Project IK is de basis voor de andere vervolgstappen. Deze workshop (je gaat echt aan het werk!)  levert je  meer inzicht over jezelf ten aanzien van werk. Ken jij je talenten en drijfveren? In deze workshop van een dag ga je aan de slag met het verzamelen van informatie over jezelf en vertaal je dit naar je toekomstige baan of eigen bedrijf. Deze informatie is ook de basis voor de andere workshops in de andere workshops van Iedereen een blije baan!  

Wat gaan we doen?
We komen met een aantal actieve en creatieve werkvormen tot een breed beeld van je persoonlijkheid. Zo ga je onder andere een analyse maken over succes en geluk in je leven, ga je op zoek naar jouw persoonlijke waarden, competenties en kwaliteiten, maar ook maak je een persoonlijke sterkte/zwakte analyse (SWOT). 

Wat levert het je op?
Na deze dag heb je in ieder geval inzicht in je eigen persoonlijkheid; je gaat naar huis met een boekje met alle verzamelde informatie over jezelf . Dit kun je gebruiken als basis voor het presenteren van jezelf tijdens sollicitatiegesprekken (je eigen merk, je ondernemersplan of acquisitie). Project IK is een goede basis voor de andere workshops in het programma “Werk dat bij je past in 6 stappen!”.
Maar sowieso heb je een leuke, inspirerende dag met jouzelf in de hoofdrol!

De basis voor de toekomst is investeren in jezelf en ontdekken wie je bent.