Het liefst schreeuwen we het van de daken: Iedereen een blije baan!

Het lijkt een rare kreet, iedereen blije baan!, alsof een baan blij kan zijn. Het is voor ons een uitdrukking die aangeeft dat werk energie en voldoening op moet kunnen leveren. Dat is onze missie, professionele begeleiding met concrete stappen naar een werkplek waar jij gelukkig van wordt.

  Els

  “Ik heb jaren in commerciële en internationale organisaties gewerkt als HR-professional en recruiter. Met mijn ervaring in de verschillende facetten van het HR-vak, bied ik betrouwbare en professionele ondersteuning aan zowel bedrijven als particulieren. Dat doe ik sinds 2012 als zelfstandige met mijn bedrijf JobElse. “Job” staat voor werk,  “else” betekent anders, verschillend, divers en velerlei. En Els, dat ben ik! Naast mijn Bachelor Personeel en Arbeid heb ik een diploma loopbaancoaching en certified trainer, maar ook volgde ik verschillende trainingen om mijn rol als loopbaan-coach en trainer nog beter te kunnen uit oefenen.  Ik heb een licentie voor de DISC en Deep Democracy.

  Mijn werkwijze typeert zich als betrokken, integer, creatief oplossingsgericht, analytisch, warm en resultaatgericht.

  Verder kun je mij  elke dag aan de wandel zien. Dat vind ik lekker, even bewegen, buiten zijn, in de natuur. Het liefste samen met anderen, een mooi moment voor een gesprek.

  Carin

  ” In mijn eigen fysiotherapiepraktijk was, naast het geven van individuele behandelingen en groepstrainingen, de PR en communicatie van de praktijk mijn verantwoording. Na mijn opleiding Hbo-communicatie heb ik als communicatieadviseur in dienst van verschillende bedrijven meer ervaring in communicatie en coaching opgedaan. Ik heb zodoende een brede kennis ontwikkeld van onder andere de gezondheidszorg, interne en externe communicatie en het gedrag van mensen. Tijdens mijn studie tot leefstijlcoach kwamen al deze interesses samen; Ik kijk vanuit verschillende hoeken naar een vraag of probleem.

  Mijn werkwijze typeert zich als dynamisch, fantasierijk, persoonsgericht, conceptueel – en buiten de lijntjes denkend.

  Verder kun je me veel in het bos vinden, met de hond, een Mechelse herdermix. Een frisse neus is sowieso lekker (je hersens gaan er fijn van leeg) maar ook het samenwerken, bij het spelen met de bal of frisbee, of africhten, vind ik erg leuk”.

  Werkwijze

  Toekomstgericht

  Benutten van  kwaliteiten

  Vergroten persoonlijke groei

  Gedragsverandering

  Ontwikkelingsgericht

  Stijl

  Oprechte aandacht

  Respectvol

  Leren en ervaren

  Gelijkwaardige relatie

  Vragen stellen

  Wens

  Werk dat past

  Zelfinzicht

  Vrij en blij

  Cocreatie

  Zelfvertrouwen

  Hoe deelnemers ons ervaren

  “Hele inspirerende, fijne workshop, waarbij iedereen tot zijn recht komt.”

  Sarah

  Klantadviseur bank, Deelnemer Project Ik

  In de workshop Project IK tekende ik mijn levensboot. Mijn reis, waar kom ik vandaan en waar ik naar toe ga: ik tekende dit intuitief met walvissen. Korte tijd later kreeg ik via een connectie een zakelijke uitnodiging, maar ook om walvissen te gaan kijken. In Patagonie! Die had ik zelf een plek gegeven in mijn tekening!

  Eenmaal in Patagonië heb ik een workshop mogen geven in de gevangenis aldaar en heb de oefening van ‘teken je levensboot’ met succes met 15 veroordeelde criminelen gedaan: wat gooi je over boord en wat neem je mee? Hoe vind je je balans terug, hoe pak je de draad weer op? Hoe maak je jouw leven en toekomst blijer met een blije baan! Ik zou zeggen, begin bij Els en Carin!

  Marietta

  Ondernemer, Deelnemer Project Ik

  Wil jij samen met ons werk maken van jouw loopbaan?

  In een persoonlijke kennismaking bespreken we of onze begeleiding past bij jouw verwachtingen!