Het liefst schreeuwen we het van de daken: Iedereen een blije baan!

Het lijkt een rare kreet, iedereen blije baan!, alsof een baan blij kan zijn. Het is voor ons een uitdrukking die aangeeft dat werk energie en voldoening op moet kunnen leveren. Dat is onze missie, professionele begeleiding met concrete stappen naar een werkplek waar jij gelukkig van wordt.

  Els (door Carin)

  Wie is Els? Els is integer! Els is loyaal! Attent en zacht, maar vergis je niet! Ze is vasthoudend en haalt er uit wat er in zit. Ze is super creatief, zowel in het bedenken van oefeningen, workshops samenstellen, vragen stellen…

  Zorgzaam en behulpzaam. Ze laat met regelmaat de hond uit van een buur, geeft de poes te eten, mantelzorgt, en vraagt altijd hoe het met je gaat. Kortom is altijd belangstellend en geïnteresseerd in de ander.

  Els kan ontzettend verbinden; voor ieder vraagstuk heeft zij meteen een goede vraag of plan. Ze stuurt je de dag erna een link naar een website, een vacature, een naam van iemand die je kunt contacten enz., enz.

  Els is zeer professioneel in haar vakgebied; veel ervaring, veel kennis, groot netwerk. Ze werkt al 100 in HR en recruitment! Ze heeft een arsenaal aan tips, trucs, spelletjes, coachings-technieken,  en een licentie om een DISC- assessment of SPA-rapport voor je te maken.

  Ze leest en kijkt alles wat los en vast zit, als het gaat over werk, over werkgeluk, over gezond leven, over psychologie, over…. Waar niet over! Als het maar over mensen en hun toekomst gaat. 

  Els heeft als missie om de wereld een stukje mooier te maken. Dat doet ze door bewust te leven, altijd afval te scheiden, elektrisch te rijden, voor zichzelf te zorgen door weinig suikers te eten, zoveel mogelijk biologisch te koken en kilometers te wandelen. Maar vooral ook qua werk is zij heel begaan; ze werkt niet voor niets voor Iedereen een blije baan! Dat is oprecht haar doel: iedereen helpen aan een beetje meer geluk in het leven.

  Wil je meer weten over Els? Hier is haar nummer en vraag het haar zelf: 06 33 73 73 44

   

  Carin (door Els)

  In 2018 kwam er een nieuwe vriend bij Carin in huis. Hij heet Bor en was toen een half jaar oud. Bor is een Mechelse herder-mix , was wel grootgebracht maar niet opgevoed. Om hier aan te beginnen getuigt van lef en vertrouwen!

  Ze nam de trainbaarheid van Bor als uitgangspunt en werkte samen met hem aan zijn gedrag in sociale situaties. Haar overtuiging: Bor is een intelligente hond, kan veel leren en heeft uitdaging nodig. Haar aanpak, consequent zijn, heldere instructies en een liefdevolle benadering.  Resultaat is een ontspannen, betrouwbare en levenslustige Bor! 

  Dit beschrijft wie Carin is! Ze durft te ondernemen, is actief en initiatiefrijk. Carin is ook origineel in haar ideeën, opvattingen en schrijfstijl. 

  Wat ze kan?
  Carin brengt je in beweging, op een interactieve en speelse manier. Zij gebruikt haar ervaring als fysiotherapeute om mensen echt in actie te krijgen en adviseert over gezondheid en leefstijl. Rode draad in haar werk is communicatie in de breedste zin van het woord. Creatief schrijven is haar natuur.

  Verder heeft Carin een brede kennis ontwikkeld over onder andere de gezondheidszorg, interne en externe communicatie en het gedrag van mensen.  Haar opleidingen Fysiotherapie, HBO- Communicatie en Leefstijlcoach brachten haar daar waar ze graag actief is; samenwerken met mensen door vanuit verschillende hoeken te kijken naar de vraag.

  Wil je meer weten over Carin? Hier is haar nummer en vraag het haar zelf:  06 14 220 519

   

  Werkwijze

  Toekomstgericht

  Benutten van  kwaliteiten

  Vergroten persoonlijke groei

  Gedragsverandering

  Ontwikkelingsgericht

  Stijl

  Oprechte aandacht

  Respectvol

  Leren en ervaren

  Gelijkwaardige relatie

  Vragen stellen

  Wens

  Werk dat past

  Zelfinzicht

  Vrij en blij

  Cocreatie

  Zelfvertrouwen

  Hoe deelnemers ons ervaren

  “Hele inspirerende, fijne workshop, waarbij iedereen tot zijn recht komt.”

  Sarah

  Klantadviseur bank, Deelnemer Project Ik

  In de workshop Project IK tekende ik mijn levensboot. Mijn reis, waar kom ik vandaan en waar ik naar toe ga: ik tekende dit intuitief met walvissen. Korte tijd later kreeg ik via een connectie een zakelijke uitnodiging, maar ook om walvissen te gaan kijken. In Patagonie! Die had ik zelf een plek gegeven in mijn tekening!

  Eenmaal in Patagonië heb ik een workshop mogen geven in de gevangenis aldaar en heb de oefening van ‘teken je levensboot’ met succes met 15 veroordeelde criminelen gedaan: wat gooi je over boord en wat neem je mee? Hoe vind je je balans terug, hoe pak je de draad weer op? Hoe maak je jouw leven en toekomst blijer met een blije baan! Ik zou zeggen, begin bij Els en Carin!

  Marietta

  Ondernemer, Deelnemer Project Ik

  Wil jij samen met ons werk maken van jouw loopbaan?

  In een persoonlijke kennismaking bespreken we of onze begeleiding past bij jouw verwachtingen!