In zes stappen naar jouw baan!

Jij en je cv

Jij en je cv

Herken jij jezelf in je cv? Is jouw cv echt je visitekaartje? Met een prikkelende lay-out en duidelijke inhoud laat je in één oogopslag zien wie je bent en wat je wilt.

Je cv is het eerste waar een werkgever naar kijkt. Logisch dat het een duidelijk en prikkelend document moet zijn. Het is jouw sleutel naar een baan! Deze workshop is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar ander werk en nog geen (goed) cv opgesteld hebben.

Wat gaan we doen?

Je neemt een overzicht mee met gegevens over je carrière en persoonlijkheid. Hiermee ga je je cv maken vanuit het basisontwerp dat jou aanspreekt. Je plaatst alle relevante en persoonlijke informatie op een originele en toch leesbare manier in jouw cv.
Een belangrijk onderdeel is de profielschets, we maken hiermee een start (ook te gebruiken voor LinkedIn). Dit klinkt misschien heel droog en eenvoudig maar het is de bedoeling om met de bijbehorende actieve opdrachten je creativiteit te stimuleren en je te inspireren.

Wat levert het je op?

Je gaat naar huis met een breed basis cv dat je kunt gebruiken bij sollicitaties, bij je huidige werkgever of elders. Je weet welke informatie jouw (werk-) persoonlijkheid
goed representeert; je kunt inschatten welke informatie bij welke vacature past en dit toepassen in een cv.

“De grootste fout die men in het leven maakt is dat ze niet proberen hun brood
te verdienen met wat zij het liefste doen”. Malcom Forbes