Jezelf met succes presenteren!

Iedereen een blije baan! helpt je met het maken van een professioneel cv, een originele motivatiebrief en de voorbereiding op je gesprek!

Niets is vanzelfsprekend; wij hebben oog voor jouw talenten!

Ervaringen van onze deelnemers:

Het was zeer waardevolle feedback en heeft me nog meer inzicht gegeven in het gehele sollicitatieproces/presenteren van jezelf”

Sietze, 28

onderwijsadviseur

“You have been really helpful and I would like to thank you for your considered advice on my resume and letter. Thanks for your insights.”

Tom, 35 jaar

Supply Chain Manager

Succes met een professioneel cv!

Een cv heeft maar één doel: het verkrijgen van een gesprek met de werkgever over die mooie functie. Een cv moet jou dus zo goed mogelijk representeren en een toekomstige werkgever overtuigen dat jij hebt wat nodig is om succesvol te zijn.

Je hebt niet veel tijd om met je cv iemand te imponeren. Uit onderzoek blijkt dat werkgevers cv’s scannen. In maar 20 seconden beoordelen zij of je op de ja- of op de nee-stapel komt. Wil jij meer kans maken op een JA? Imponeer met een super cv!

Je motivatiebrief is een contactadvertentie

Een brief schrijven lastig? Een vlotte tekst schrijven is niet voor iedereen eenvoudig. Toch zijn er praktische handvatten en modellen die het gemakkelijker maken.

Alles staat en valt met een goede voorbereiding; Die kandidaat die zich heeft voorbereid en dit verwerkt in de motivatiebrief heeft direct een streepje voor. Zeker als je ook nog authentiek bent in je tekst.
PS: Kies in plaats van ‘motivatiebrief’ eens voor het tegenwoordig steeds vaker gevraagde ‘filmpje’.

Vertel wie je bent op LinkedIn!

Linkedin; dé plek waar je gevonden wordt door werkgevers. Plaats een heldere profielschets en vertel over jezelf! Dat is wat werkgevers willen weten, wie ben jij en wat is je ambitie! Met passende woorden, een grapje of een waar gebeurde ervaring word je pas echt aantrekkelijk voor die baan. 

Vind je het lastig om jezelf te beschrijven in een profiel? Laat het ons doen! Het schrijven van een profiel vraagt altijd een hele goede voorbereiding. Als wij een profiel gaan schrijven voor je, dan stuur je ons je cv en doen we eerst een interview. Op die manier hebben we een beeld van je. Daarna maken we een concept waarop je jouw commentaar en veranderpunten kunt aangeven. Nu maken wij het definitieve stuk dat je op je LinkedInaccount kunt zetten of (deels) kunt gebruiken op je cv.

Uitgenodigd voor een gesprek? Wisten we!

En dan mag je op gesprek. Je bent uitgenodigd voor een kennismaking bij een bedrijf voor een leuke functie. Je wilt natuurlijk je beste beentje voor zetten. Je vraagt je af: “Maar wat zeg ik wel, wat niet? ”, of “Straks val ik helemaal stil als ze je een vraag stellen!”. Je wilt graag vertellen waar je goed in bent, maar wat willen ze horen?

Wij doen een sessie waarin we het gehele gesprek doorlopen en gaan je voorbereiden, zodat je met vertrouwen naar het gesprek gaat. 

Onze expertise nodig voor je brief, cv of gepreksvoorbereiding?

Prijzen inclusief BTW.

Words will be words, till you bring them to life!