Met de ‘NL Leert Door’ subsidie van de overheid kunnen 20.000 mensen kosteloos een loopbaanadvies krijgen. Wil jij je orienteren op de arbeidsmarkt en je kans op werk vergroten? Juist in deze tijd van crisis, die grote invloed heeft op mens en werk, wordt duidelijk hoe belangrijk het is om bezig te zijn met je ontwikkeling en wendbaar te zijn op de arbeidsmarkt.

Neem contact met mij op en we gaan aan de slag! Het ontwikkeladvies is voor iedereen vanaf 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd met een band met de Nederlandse arbeidsmarkt. Dat geldt dus ook voor jou als je (nog) werk hebt, zzp-er of zelfstandig ondernemer of als je werkzoekend bent.

Minister Koolmees is blij dat mensen vanaf deze zomer al aan de slag kunnen met een loopbaanadviseur: “Het is heel belangrijk dat mensen regelmatig nadenken over de toekomst van hun werk. Dat is altijd al zo, maar in deze crisis geldt dat misschien wel extra. Veel mensen zullen de komende maanden ander werk moeten gaan doen. Wie zich daar nu al op voorbereidt, kan sneller een overstap maken als dat nodig is.”