Disclaimer

Algemeen

Iedereen een blije baan!, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te [Plaats] onder nummer [KvK nummer], is verantwoordelijk voor de inhoud van de website Iedereen een blije baan!

Het is niet toegestaan om (gedeelten) hiervan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder schriftelijke toestemming. Voor persoonlijk, niet commercieel gebruik is deze toestemming niet nodig.

Als je gebruik maakt van de informatie op deze website geef je aan akkoord te gaan met onderstaande voorwaarden en bepalingen.

 

Inhoud

Je kunt geen rechten ontlenen aan de gegevens op deze website.

Iedereen een blije baan streeft ernaar actuele en correcte informatie aan te bieden, maar kan niet garanderen dat alle opgenomen informatie in alle gevallen daadwerkelijk actueel, correct en volledig is.

Iedereen een blije baan! aanvaardt daarom in geen geval aansprakelijkheid in welke vorm dan ook, bij schade of letsel als gevolg van, of voortvloeiend uit het gebruik van de informatie van deze website. Voor eventuele verbeteringen van de opgenomen gegevens houden wij ons aanbevolen.

Hoewel wij alles in het werk stellen om misbruik te voorkomen, is Iedereen een blije baan! niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website worden doorgestuurd of openbaar worden gemaakt.

Iedereen een blije baan! heeft uitsluitend de doelstelling geïnteresseerden in haar diensten te informeren over de bijdrage die onze diensten in de meest ruime zin van het woord kunnen leveren. 

Iedereen een blije baan! kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de gepubliceerde informatie.

 

 

Vragen of klachten

Heb je vragen/klachten of opmerkingen over onze disclaimer?

Deze kun je e-mailen naar: info@iedereeneenblijebaan.nl