In zes stappen naar jouw baan!

De eerste indruk

De eerste indruk

Wist je dat 80% van wat niet gezegd wordt, het meest opvalt in persoonlijke ontmoetingen? Bijvoorbeeld hoe je een hand geeft, of je manier van lopen. Deze workshop is een uitgelezen mogelijkheid voor wie zich afvraagt hoe je overkomt in een eerste ontmoeting, bijvoorbeeld in een sollicitatiegesprek, en hoe je hier meer grip op krijgt.

 

Wat gaan we doen?

In deze workshop leer en ervaar je verrassende zaken en weetjes over de eerste 7 seconden van een kennismaking….. and beyond! Wat maakt dat we meteen iets van iemand vinden? Hoe kun jij gesprekken met lichaamstaal beïnvloeden? Met actieve werkvormen en oefeningen leer je wat jouw oordeel over anderen is. Je krijgt tip en trucs, die we eerst uitproberen, om een goede eerste indruk te maken.

Wat levert het je op?

Je krijgt zicht op oordeel en oordeelsvorming, van anderen over jezelf, en vice versa in het kader van kennismaken en solliciteren. Je bent zo beter voorbereid op nieuwe ontmoetingen en hebt handvatten en zelfvertrouwen gekregen om jezelf in sollicitatiegesprekken te ‘managen’.

Je hoeft niet geweldig te zijn om te starten, maar je moet
wel starten om geweldig te worden!